Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
FOTO U nesreći na nadvožnjaku između Čakovca i Nedelišća oba vozača bila su alkoholizirana
Stjepan Hranilović

DETALJI NESREĆE

FOTO U nesreći na nadvožnjaku između Čakovca i Nedelišća oba vozača bila su alkoholizirana

Do nesreće je došlo zbog prebrze vožnje vozača (58) automobila. On je lakše ozlijeđen, a i on i vozač traktora vozili su s 0,94 promila alkohola

U četvrtak, 10. siječnja oko 18:30 sati došlo je do prometne nesreće na državnoj cesti na nadvožnjaku između Čakovca i Nedelišća. 

Vezana vijest

Nesreća Čakovec - Nedelišće JEDAN VOZAČ OZLIJEĐEN FOTO Teška nesreća na nadvožnjaku između Čakovca i Nedelišća, prizor izgleda zastrašujuće

Vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 58-godišnjak s područja Varaždinske županije, upravljajući kad je u krvi imao 0,94 g/kg alkohola, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste (nadvožnjak, kolnik mokar) te vidljivosti (noć), zbog čega je vozilom udario u traktor pokusnih pločica, s kojim je ispred u istom smjeru, kad je u krvi imao 0,94 g/kg, upravljao 49-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca.

Uslijed udara oba vozila su odbačena van kolnika te su udarila u metalnu zaštitnu ogradu. Vozilom hitne pomoći 58-godišnji vozač prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je u prometnoj nesreći zadobio lake tjelesne ozljede.

- U vremenu od 18,45 sati do 20,20 sati za vrijeme obavljanja očevida promet je na navedenoj dionici ceste bio zatvoren te se odvijao obilazno. Oba vozača će biti prekršajno sankcionirana - javlja PU međimurska.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!