Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
ISTRAŽNI ZATVOR Dvojica mladića počinila četiri teške krađe u Pribislavcu i Čakovcu
Ilustracija/Ivo Čagalj/PIXSELL

ODO ČAKOVEC

ISTRAŽNI ZATVOR Dvojica mladića počinila četiri teške krađe u Pribislavcu i Čakovcu

Provalili su u prostorije ribolovnog društva i u kontejner na gradilištu u Pribislavcu te u ugostiteljski objekt u Čakovcu

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je provelo prva ispitivanja dvojice uhićenih hrvatskih državljana (1999. i 2000.) zbog osnovane sumnje da su počinili četiri kaznena djela teške krađe.

Postoji osnovana sumnja da je 20-godišnjak u siječnju 2019. godine u Pribislavcu, u dva navrata provalio u prostorije sportsko-ribolovnog društva i uzeo više raznih predmeta vrijednih oko 5.500 kuna te da je u prosincu 2018. godine na sajmu u Čakovcu, zajedno s još jednim počiniteljem provalio u ugostiteljski objekt i uzeo više boca alkoholnih pića i druge predmete u vrijednosti oko 1.800 kuna.

Osnovano se sumnja i da su 20-godišnjak i 19-godišnjak u siječnju 2019. godine u Pribislavcu, zajedno provalili u kontejner na gradilištu osnovne škole i uzeli više komada raznog alata i opreme vrijednosti preko 5.000 kuna.

- Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila obojici osumnjičenika istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela - javlja Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!