Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
KURŠANEC Policija došla privesti muškarca (38), mladić (19) ih napao bokserom i stolicom
Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

RJEŠENJE O ISTRAZI

KURŠANEC Policija došla privesti muškarca (38), mladić (19) ih napao bokserom i stolicom

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu donijelo je rješenje o provođenju istrage događaja od 21. listopada 2018. godine

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv dvojice hrvatskih državljana (2000. i 1981.) zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela napada na službenu osobu i prisile prema službenoj osobi u pokušaju.

Postoji osnovana sumnja da je 19-godišnjak 21. listopada 2018. u obiteljskoj kući u Kuršancu, prilikom postupanja policijskih službenika radi privođenja 38-godišnjaka na izdržavanje kazne zatvora, prevrnuo stol i desnom rukom u kojoj je držao metalni bokser pokušao udariti policijskog službenika u glavu, ali je policijski službenik blokirao udarac.

Nakon toga je 19-godišnjak pokušao stolicom udariti drugog policijskog službenika koji je uspio uhvatiti stolicu i savladati 19-godišnjaka.

- Osnovano se sumnja da je 38-godišnjak pokušao spriječiti policijske službenike u svojem privođenju tako da ih je rukama hvatao za službene uniforme i povlačio ih, ali su policijski službenici savladali njegov otpor i sproveli ga u zatvor u Varaždinu - javlja Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!