NAIŠLI NA ZATVORENA VRATA

‘ČESTITARI’ U PRIBISLAVCU Nova provala u tamošnji nogometni klub

- Nisu razumjeli da zatvorena vrata znače da nisu dobrodošli pa su opet morali na teži način ulaziti u prostorije kluba - ironičan je komentar ogorčenih Pribislavčana

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirane su dvije krađe od čega jedna, gdje je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna te pet teških krađa.

Jedna od krađa počinjena je i u Pribislavcu i to u prostorijama nogometnog kluba Polet. Ogorčeni Pribislavčani o tome su pisali na Facebooku profilu Moj Pribislavec.

– Čestitari su izgleda na NK Poletu po novoj godini naišli na zatvorena vrata pa su opet morali na teži način ulaziti u prostorije kluba. Nisu razumjeli da zatvorena vrata znače da nisu dobrodošli. Da, opet provala. Jedna u nizu koje su ovih dana zaredale u Pribislavcu. Razumjeli bismo da se radi o banci, ali koliko novaca može biti u pitanju da se pljačka i radi ovakva šteta. Čista obijest i kukavičluk je u pitanju. I opet odgovorno tvrdimo da se radi o slabićima i kukavicama kojima je jedini cilj iživljavanje i nanošenje štete – poručuju. 

U nastavku donosimo nekoliko fotografija koje su objavili…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije