kvalifikacija ozljeda

DIREKTNI SUDAR U nesreći u Belici troje teško ozlijeđenih – vozač (20) i dvoje putnika

Iz PU međimurske javljaju o kvalifikaciji ozljeda za nesreću od 28. studenog. 20-godišnjem vozaču slijedi kaznena prijava, a teško ozlijeđeni su i muškarac (40) te djevojka (24)

U ponedjeljak, 24. prosinca, zaprimljene su prijave ozljeda Županijske bolnice Čakovec za putnike, 40-godišnjaka i 24-godišnjakinju iz koje je vidljivo da su zadobili teške tjelesne ozljede. Ranije je zaprimljena prijava za 20-godišnjeg vozača koji je zadobio teške tjelesne ozljede.

>> TROJE OZLIJEĐENIH Vozač (20) izazvao direktan sudar u Belici

Podsjećamo da u srijedu, 28. studenoga u 21:50 sati u Belici u Ulici braće Radić vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 20-godišnjak sa šireg područja Općine Donji Kraljevec, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i vidljivosti ceste.

Zbog toga je u zavoju vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je udario u osobni automobil švicarskih nacionalnih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 26-godišnjakinja s područja Općine Pribislavec.

Nakon udara, osobni automobil švicarskih nacionalnih oznaka odbačen je izvan kolnika, gdje je udario u prometnu opremu ceste, a potom u ukrasno drveće.

Vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su 20-godišnji vozač i putnici iz vozila švicarskih nacionalnih oznaka, 24-godišnjakinja i 40-godišnjak s područja Općine Šenkovec, gdje su zadržani na liječenju.   

– Protiv 20-godišnjeg vozača će se podnijeti kaznena prijava zbog kaznenog djela ‘izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu’, nadležnom državnom odvjetniku – javlja PU međimurska.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije