Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
INCIDENT U ŠKOLI Profesor Tehničke škole Čakovec fizički nasrnuo na dva učenika?
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

POZVANA I POLICIJA

INCIDENT U ŠKOLI Profesor Tehničke škole Čakovec fizički nasrnuo na dva učenika?

Profesor je navodno jednog učenika prvo gurnuo pa zatim uhvatio za vrat i udario po glavi, a udario ga je i nogom. Drugog učenika je pak odveo u svoj kabinet gdje je navodno vikao na njega i vrijeđao ga te ga nekoliko puta ošamario

U Tehničkoj školi u Čakovcu u utorak poslijepodne dogodio se incident kada je jedan profesor navodno fizički nasrnuo na dvojicu 16-godišnjih učenika 2. razreda te škole. I u školi i u policiji rekli su nam da ispituju što se točno dogodilo. 

Kako su nam ispričali njihovi školski kolege, dvojica su učenika u utorak oko 17 sati poslijepodne za vrijeme nastave glasno razgovarali i smijali se te ih je profesor odlučio izbaciti sa sata zbog ometanja nastave. No, pritom je navodno došlo do incidenta. 

Profesor je navodno jednog učenika, dok je izlazio iz učionice, u još uvijek neutvrđenim okolnostima navodno prvo gurnuo pa zatim sa stražnje strane uhvatio za vrat i udario po glavi, a dok je učenik pokušao pobjeći navodno ga je udario i nogom. Drugog učenika navodno je pak odveo u svoj kabinet gdje je navodno vikao na njega i vrijeđao ga te ga nekoliko puta ošamario. 

Njihovi školski kolege u međuvremenu su od straha zvali policiju koja je ubrzo i stigla u školu te razgovarala s učenicima i profesorom. Potvrdili su nam to i u policiji navodeći da su u utorak poslijepodne dobili anonimnu prijavu građana vezano uz taj slučaj te da provjeravaju navode iz te prijave. Istaknuli su i da su o slučaju obavijestili ravnatelja i školsku psihologinju. 

Potvrdio nam je to i ravnatelj Tehničke škole Čakovec Dražen Blažeka koji nam je rekao da još uvijek istražuju što se sve dogodilo i razgovaraju sa akterima incidenta te da postupaju u skladu sa svojim zakonskim obavezama i pravilnicima za postupanje u takvim slučajevima. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!