U AUTU BILO TROJE DJECE

NESREĆA U IVANOVCU U sudaru dva automobila ozlijeđeno dijete

Do nesreće je došlo jer je vozač (26) oduzeo prednost prolaska vozačici (35)

Tijekom proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodile su se dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osoba u kojima su lakše ozlijeđeni 70-godišnji vozač osobnog automobila, 52-godišnja putnica i putnik (dijete) u osobnom automobilu. Prisutnost alkohola u organizmu kod sudionika prometnih nesreća nije utvrđena.

U PU međimurskoj provjerili smo detalje prometne nesreće u kojoj je stradalo dijete. Kako kažu, u petak, 16. studenog oko 17 sati u Ivanovcu je došlo do prometne nesreće na raskrižju ulica bana Jelačića, Augusta Šenoe i Zrinskih.

26-godišnji vozač osobnog automobila s područja Općine Sveta Marija krećući se Ulicom Augusta Šenoe, dolaskom do raskrižja s Ulicom bana Jelačića koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u spomenutu ulicu zadržavajući smjer kretanja te je oduzeo prednost automobilu čakovečkih registarskih oznaka kojim je Ulicom bana Jelačića upravljala 35-godišnja vozačica s područja Općine Šenkovec.

Zbog oduzimanja prednosti, došlo je do sudara između dva automobila. U prvom automobilu kao putnica bila je još 23-godišnjakinja s područja Grada Čakovca, dok je u drugom automobilu bilo troje djece, od kojih je jedno lakše ozlijeđeno. Kako kažu u PU međimurskoj, 26-godišnji vozač će biti prekršajno sankcioniran.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije