BIZARNA KRAĐA U NEDELIŠĆU

NA ŠTO SMO SPALI Vatrogascima ukrali 15 tegli s cvijećem, lopov odlučio vratiti prazne posude

Je li počinitelj osjetio grižnju savjesti pa odlučio vratiti tegle ili su mu jednostavno bile nepotrebne?

Predivni muškatli već desetak godina krasili su obnovljen Vatrogasni Dom u Nedelišću, a prizor kojem su prije tri tjedna u rano jutro svjedočili članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Nedelišće, šokirao je sve od reda. Prozori objekta zjapili su prazni, a 10 plastičnih tegla s cvijećem nestalo je s klupčica.

– Odmah nakon što sam vidio da šarenila na prozorima više nema, razgovarao sam s kolegama i djelatnicom koja se brine o cvijeću, no nitko nije znao o čemu je riječ. Nije mi bilo ni na kraj pameti da je ukraden, ali to je bio jedini zaključak sudeći po tome da nitko nije znao što se s teglama dogodilo.

Nakon toga, nekoliko noći kasnije, nestalo je još posuda, što je sve zajedno činilo 15-ak tegli – ispričao nam je predsjednik DVD-a Zlatko Marciuš, koji kaže kako je u ovih 10 godina bilo sitnijih čupanja cvijeća, no ovakav je slučaj zaista jedinstven.

Pretpostavka je da se radi o istoj osobi s neobičnim noćnim aktivnostima, a sve podsjeća na neslanu šalu. Je li počinitelj osjetio grižnju savjesti pa odlučio vratiti tegle ili su mu jednostavno bile nepotrebne? 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije