PIJANI VOZAČI SKRIVILI NESREĆE

S 1,9 promila u Palovcu izazvao direktan sudar, odveden na Sud pa pušten kući

Na cesti između Gornje Dubrave i Martinuševca stradao je 48-godišnji vozač koji je sišao s ceste vozeći sa više od 2 promila. Tri su osobe ozlijeđene u nesrećama...

PU međimurska javlja, nakon obavljenog očevida, javlja o nesrećama o kojima smo mi pisali u ponedjeljak. 

>>> Vozač (48) završio u bolnici: S više od 2 promila sletio u jarak i udario u zemljanu kosinu
>>> Palovec: S 1,9 promila prešao u suprotni trak i izazvao sudar, dvije mlađe putnice ozlijeđene

Uzrokovao direktan sudar  

U subotu, 20. listopada oko 21,10 sati u Palovcu dogodila se je prometna nesreća u kojoj se 60-godišnji vozač teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, upravljajući pod utjecajem alkohola u količini od 1,91 grama po kilogramu, nije kretao sredinom obilježene prometne trake. Zbog toga je na ravnom dijelu ceste prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je vozilom udario u osobni automobil čakovečkih registarskih s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 22-godišnji vozač.

– U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene dvije putnice, 27 i 21-godišnjakinje, iz osobnog automobila s kojim je upravljao 22-godišnji vozač. Vozač, 60-godišnjak je uhićen te je podnijet optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu uz dovođenje na Sud nakon čega je pušten – javlja međimurska policija.

Sišao van kolnika u cestovni jarak

U nedjelju, 21. listopada oko 2,45 sati između Gornje Dubrave i Martinuševca, 48-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka upravljajući pod utjecajem alkohola u količini od 2,07 grama po kilogramu, vozilo nije držao što bliže desnom rubu kolnika. Zbog toga je u zavoju vozilom sišao izvan kolnika u cestovni jarak gdje je udario u zemljanu kosinu.

– Vozilom hitne pomoći ozlijeđeni vozač prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok će se tjelesne ozlijede i kvalifikacija prometne nesreće utvrditi naknadno, po zaprimanju bolničke prijave – kažu u PU međimurskoj.
 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije