PIJANI VOZAČ UHIĆEN

Palovec: S 1,9 promila prešao u suprotni trak i izazvao sudar, dvije mlađe putnice ozlijeđene

- Bilo je strašno. Mogla su se, zbog alkohola i pijanog vozača koji takav sjeda za volan, u jednom trenutku ugasiti tri mlada života koja su bila u autu - napisala nam je ogorčena čitateljica

Do nas su došle informacije o prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 20. listopada u Glavnoj ulici u Palovcu. U PU međimurskoj doznajemo da se nesreća dogodila nešto poslije 21 sat.

– 60-godišnji vozač teretnog vozila upravljajući pod utjecajem alkohola od 1,91 promila u jednom je trenutku prešao na suprotnu traku gdje je prednjim desnim dijelom vozila udario u automobil kojim je iz suprotnog smjera upravljao 22-godišnji vozač. U automobilu su bile i dvije mlađe putnice koje su prevezene u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su utvrdili da imaju lakše ozljede – kažu u međimurskoj policiji.

Pijani vozač koji je izazvao sudar je uhićen te odveden na triježnjenje u policiju. Jutros je izveden na pred suca na Prekršajnom sudu.  

– Bilo je strašno. Mogla su se, zbog alkohola i pijanog vozača koji takav sjeda za volan, u jednom trenutku ugasiti tri mlada života koja su bila u autu – napisala nam je ogorčena čitateljica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije