kvalifikacija ozljeda

FOTO U frontalnom sudaru u Nedelišću tri osobe teško ozlijeđene

Nesreću je skrivio alkoholizirani 24-godišnjak koji je 'zaradio' kaznenu prijavu

U četvrtak, 18. listopada iz Županijske bolnice Čakovec zaprimljene su prijave ozljeda za sudionike prometne nesreće te su kod 60-godišnjakinje, 64 i 23-godišnjaka utvrđene teške tjelesne ozljede, dok je kod 24-godišnjaka utvrđena laka tjelesna ozljeda.

>> FOTO Mladić (24) bez vozačke i još pijan skrivio težak frontalni sudar kod Nedelišća

Podsjetimo da je u petak, 12. listopada oko 15:10 sati u Nedelišću u Grobljanskoj ulici, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 24-godišnjak sa šireg područja Općine Nedelišće, upravljajući prije stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilom te dok je u krvi imao prisutno 0,61 grama po kilogramu alkohola, krećući se kolnikom Grobljanske ulice brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (zavoj, raskrižje) zbog čega je u kočenju vozilom prešao na lijevu stranu kolnika, gdje je vozilom udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera, upravljao 64-godišnjak sa šireg područja Grada Čakovca.

Vozači te putnik iz prvog vozila 23-godišnjak sa šireg područja Općine Nedelišće vozilom hitne pomoći i putnica iz drugog osobnog automobila, 60-godišnjakinja sa šireg područja Grada Čakovca s privatnim vozilom, prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec.

U vremenu od 15:30 do 16:45 sati zbog obavljanja očevida lokalna cesta bila je zatvorena za promet koji se odvijao obilazno. Protiv 24-godišnjaka se podnosi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu nadležnom državnom odvjetniku. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije