DONOSIMO DETALJE NESREĆE

FOTO Mladić (24) bez vozačke i još pijan skrivio težak frontalni sudar kod Nedelišća

U čakovečkoj bolnici su zbog ozljeda završile četiri osobe

Policijska uprava međimurska obavila je očevid teške prometne nesreće koja se danas (petak, 12. listopada) oko 15:10 sati dogodila na samom ulazu u Nedelišće iz smjera Strahoninca. U sudaru osobnih vozila marki Fiat i Renault čak četiri osobe su zbog zadobivenih ozljeda prevezene u Županijsku bolnicu Čakovec.

>> FOTO U strašnom frontalnom sudaru kod Nedelišća stradale čak četiri osobe

– 24-godišnji vozač osobnog automobila sa šireg područja općine Nedelišće upravljajući vozilom prije stjecanja prava na upravljanje istim i pod utjecajem alkohola (0,61 promil) nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste (zavoj) zbog čega je u kočenju prešao u suprotnu stranu kolnika gdje je udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, a koji je iz suprotnog smjera upravljao 64-godišnji vozač sa šireg područja grada Čakovca – doznajemo u međimurskoj policiji. Neslužbeno doznajemo da je mladić koji je skrivio nesreću iz Paraga.

Oba vozača, putnica iz jednog i putnik iz drugog vozila, prevezeni su u čakovečku bolnicu, a težina njihovih ozljeda zasad nije poznata. Cesta je zbog očevida bila zatvorena od 15:30 do 16:45 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije