Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
Mala Subotica: Ženu (85) koja je ležala u krevetu pretukli rukama i stolicom po glavi i tijelu
Foto čitatelja

DORH OBJAVIO DETALJE

Mala Subotica: Ženu (85) koja je ležala u krevetu pretukli rukama i stolicom po glavi i tijelu

Tukli su je po glavi i tijelu te joj nanijeli teške ozljede (prijelom slabinskog kralješka, teški potres mozga i nagnječenje mozga). Prestrašno!

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 6. listopada donijelo rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1998.) i rješenje o pokretanju pripremnog postupka prema maloljetnom hrvatskom državljaninu (2002.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela razbojništva.

Vezana vijest

Provala i napad u Maloj Subotici prebijena žena ima teške ozljede Dvojac koji je pretukao ženu u Maloj Subotici pronađen i 'strpan' iza rešetaka

- Postoji osnovana sumnja da su 20-godišnjak i 16-godišnjak u večernjim satima 2. listopada 2018. u Maloj Subotici, preskočili zaključanu dvorišnu ogradu obiteljske kuće, potiskivanjem otvorili zaključana ulazna vrata i ušli u unutrašnjost gdje su tražili novac koji nisu pronašli. Kad su u spavaćoj sobi zatekli 85-godišnju vlasnicu koja je ležala u krevetu, osnovano se sumnja da su joj zadali više udaraca rukama i drvenom nogom kuhinjske stolice po glavi i tijelu te joj nanijeli teške ozljede (prijelom slabinskog kralješka, teški potres mozga i nagnječenje mozga) - opisuje događaj DORH na svojim stranicama.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 20-godišnjaku i 16-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!