Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
U Hodošanu autom naletio na parkirano vozilo uz cestu, u Gardinovcu požar kukuruzišta
Grgur Zucko/PIXSELL

ŽC 112 ČAKOVEC

U Hodošanu autom naletio na parkirano vozilo uz cestu, u Gardinovcu požar kukuruzišta

U Donjoj Dubravi neće biti struje

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 43 poziva. Od toga je 15 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva proslijeđeno je hitnoj medicinskoj pomoći (7) i policiji (4). Od jučerašnjih događaja izdvajaju dvije dojave.

U 15:32 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći u Hodošanu kojom prilikom je osobno vozilo naletjelo na vozilo parkirano kraj ceste. Nastala je materijalna šteta. U 16:41 ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o požaru kukuruzišta u Gardinovcu.

U zadnja 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 3 poziva. Za jedan poziv su izašli na intervenciju, dok kod 2 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima u srijedu, 10. listopada neće biti struje u vremenu od 9 do 13 sati u Donjoj Dubravi u sljedećim ulicama: Zagrebačka od kbr. 1 do 11  i od kbr. 2 do 10, R. Šoštarića od kbr. 1 do 9 i od kbr. 2 do 26, P. Miškine  kbr. 1  i od kbr. 2 do 10, Podravska od kbr. 1 do 5, Trg Republike od kbr. 1 do 23. 

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!