RAZBOJNIŠTVO

Mala Subotica: Žena pretučena završila u bolnici, policija traga za počiniteljima

Policija intenzivno traga za počiniteljima

Međimurska policija oglasila se priopćenjem o nemilom događaju u Maloj Subotici.

>> Svjedok iz bolnice: “Lice žene je bilo toliko izudarano da nije mogla ni govoriti”

– Tijekom noći s 2. na 3. listopada u Maloj Subotici, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću, gdje je drvenim predmetom fizički napao žensku osobu i ispremetao stvari. Ozlijeđena osoba je u jutarnjim satima vozilom hitne pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je zadržana na liječenju, dok će se ozljede utvrditi po zaprimanju bolničke prijave. 

Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela Razbojništvo, nadležnom državnom odvjetniku. Policija intenzivno traga za počiniteljima – javlja policija.

Pisali smo o nemilom događaju koji se u noći s utorka na srijedu dogodio u Maloj Subotici. Naime, prema informacijama koje smo dobili, nepoznati počinitelj provalio je u kuću, a zatim pretukao vlasnicu stolicom. 

– Bili smo u bolnici kad su doveli ženu iz Male Subotice. Vidjeli smo da je bila izudarana do neprepoznatljivosti. Pronašli su je kćer i njezin muž u jutarnjim satima – priča nam čitatelj. Kako kaže, oko vrata je imala zavezanu maramu za glavu, a lice je od udaraca bilo toliko natečeno da žena nije mogla ni govoriti. Prema njegovim riječima, nije mogla dati ni iskaz policiji. Inače, žena živi sama i vrlo skromno.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije