nesreća na rotoru u čakovcu

Policija obavila očevid: Maloljetnica na biciklu oduzela prednost prolaska teretnom vozilu

Nakon udara došlo je do prevrtanja bicikla i pada vozačice na kolnik te prelaska kotačem teretnog automobila preko bicikla

Policijska uprava međimurska obavila je očevid prometne nesreće koja se dogodila na čakovečkom rotoru kod Savske Vesi.

>> FOTO Na rotoru kod Savske Vesi kamion naletio na maloljetnu žensku osobu na biciklu

– U petak, 28. rujna oko 12,35 sati na raskrižju gradske ceste Savska Ves-Čakovec i državne ceste D-3 kod raskrižja s kružnim tokom prometa maloljetna vozačica bicikla, obavljala je radnju vozilom, uključivanje u promet s nogostupa koji se proteže uz rub kolnika na kolnik državne ceste preko obilježene biciklističke trake kolnika, a da nije propustila sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje, zbog čega je u bicikl udario teretni automobil slovenskih nacionalnih oznaka kojemu je bila pridodana poluprikolica kojim je raskrižjem s kružnim tokom prometa upravljao 46-godišnji državljanin Republike Slovenije koji je skretanjem izlazio iz kružnog toka na kolnik državne ceste – kažu u policiji.

Nakon udara došlo je do prevrtanja bicikla i pada vozačice na kolnik te prelaska kotačem teretnog automobila preko bicikla. Vozačica bicikla je vozilom hitne pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će se nakon kvalifikacija ozljeda karakterizirati događaj.


Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije