MJEŠTANI ORGANIZIRAJU PROSVJED

VIDEO I FOTO Štagalj u Držimurcu je u potpunosti izgorio sa strojevima, šteta nekoliko stotina tisuća kuna

Mještani Držimurec-Strelca revoltirani zbog nesigurnosti mještana i posljednjih događaja u njihovom naselju organiziraju prosvjed u 12:00 sati u svom naselju, ispred kućnog broja Držimurec 59. Sumnjaju da je uzrok požara i u ovom slučaju ljudska radnja

U četvrtak navečer javili smo o požaru u Držimurcu u kojem je u potponusti izgorio štagalj. Danas se o tom nemilom događaju oglasila i PU međimurska.

>> VIDEO I FOTO Sirene probudile mještane Držimurca, planula vatra u štaglju obiteljske kuće

– U četvrtak, 6. rujna u večernjim satima u Držimurcu, došlo je do požara na drvenom štaglju u kojem su se nalazili razni poljoprivredni strojevi, slama i ogrjevno drvo. Štagalj je s navedenim predmetima u potpunosti izgorio, a požar su u 22,45 sati ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Čakovec te dobrovoljnih vatrogasnih društava okolnih mjesta. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina tisuća kuna. 
Po okončanju očevida će se kvalificirati događaj – kažu u policiji.

Mještani Držimurec-Strelca revoltirani zbog nesigurnosti mještana i posljednjih događaja u njihovom naselju organiziraju prosvjed u 12:00 sati u svom naselju, ispred kućnog broja Držimurec 59. Sumnjaju da je uzrok požara i u ovom slučaju ljudska radnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije