TUGA

Mještani Podbresta u šoku: Poginuo je pred kućnim pragom vraćajući se iz bolnice

Marijan Svalina (85) stradao je nakon sudara u kojem je dobio udarac u glavu. - To je Božja volja i sudbina da je poginuo baš pred kućom, kažu sumještani

– Iva se s ocem vraćala iz bolnice u Čakovcu. Išli su po njegove nalaze. Jadan čovjek. Kćer mu inače živi u Sloveniji, a povremeno je dolazila brinuti o ocu jer je živio sam. Navodno je on udario glavom i odmah umro, rekli su nam mještani, pišu 24 sata.

U četvrtak oko 14:30 sati u Podbrestu u prometnoj nesreći poginuo je Marijan Svalina (85), a vozačica (62) i vozač (22) drugog vozila su ozlijeđeni. Smrt muškarca potresla je cijelo mjesto budući da je nastradao pred svojom kućom i u automobilu kojim je upravljala njegova kći. Kako je izvijestila policija, žena se s ocem vozila u autu slovenskih registracija te je skretala u svoje dvorište.

>> FOTO Zastrašujući prizor: Putnik (85) iz vozila izgubio život u teškoj nesreći

Iz suprotnog smjera je naišao mladić sa šireg područja Općine Orehovica. Iako je kočio, nije uspio izbjeći sudar. Automobil u kojem su bili otac i kćer odbačen je izvan ceste gdje je udario u betonsku ogradu. Muškarac je na mjestu preminuo, a vozače su prevezli u čakovečku bolnicu. Zasad nije poznata težina njihovih ozljeda. Policija će protiv vozačice podnijeti kaznenu prijavu.

U kući preminulog smo zatekli nekoliko ljudi, pretpostavljamo rođaka i prijatelja koji nisu bili voljni za razgovor.

– To je Božja volja i sudbina da je poginuo baš pred kućom – smatraju oni. Na mjestu nesreće upaljeni su lampaši. Za sada nije poznato kada će muškarac biti sahranjen na groblju koje se od mjesta nesreće nalazi svega nekoliko desetaka metara, pišu 24 sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije