ZAVRŠEN OČEVID

VIDEO I FOTO Donosimo detalje teške nesreće u Podbrestu u kojoj je izgubljen jedan život

PU međimurska obavila je očevid teške prometne nesreće koja se dogodila na cesti između Podbresta i Svetog Križa

PU međimurska obavila je očevid teške prometne nesreće koja se dogodila na cesti između Podbresta i Svetog Križa.

>> FOTO Zastrašujući prizor: Putnik (85) iz vozila izgubio život u teškoj nesreći

– U četvrtak, 9. kolovoza oko 14,35 sati u Podbrestu, Ulici Marka Kovača, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica osobnog automobila slovenskih nacionalnih oznaka, 62-godišnja državljanka Republike Slovenije, vozilom skretala u dvorište kuće, a da nije propustila vozilo koje dolazeći iz suprotnog smjera zadržava smjer kretanja. Zbog toga je u njezino vozilo u kočenju udario osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 22-godišnji vozač sa šireg područja općine Orehovica. Uslijed udara osobni automobil slovenskih nacionalnih oznaka  odbačen je izvan kolnika, gdje je udario u betonsku ogradu – kažu u policiji.

Pogledajte video koji je snimio Vjeran Zganec Rogulja iz Pixsella.

Na mjesto događaja izašla je ekipa hitne pomoći te utvrdila da je 85-godišnji putnik u vozilu slovenskih nacionalnih oznaka, nažalost, od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Oboje vozača prevezeni su u Županjsku bolnicu Čakovec gdje im je pružena liječnička pomoć, dok će se ozlijede okvalificirati naknadno.

– Zbog obavljanja očevida prometne nesreće promet kolnikom Ulice Marka Kovača od 14,45 do 17,30 sati bio je zatvoren te se odvijao obilaznim prometnim pravcima.
Protiv 62-godišnje vozačice zbog počinjenja kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku – javlja međimurska policija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije