VELIKA ŠTETA

VIDEO I FOTO Ukućanin vario, zapalila se slama, vatra zahvatila bravarsku radionicu

Materijalna šteta se procjenjuje na više desetaka tisuća kuna

U četvrtak, 19. srpnja oko 9,30 sati u Svetom Urbanu izbio je požar sijena u  bravarskoj radionici, a u kojoj su se nalazili bravarski strojevi i alat koji se potom proširio na susjedne građevinske objekte. 

>> VIDEO I FOTO Požar u Svetom Urbanu, na terenu pripadnici JVP Čakovec i DVD Stanetinec

– Ukućanin je zavarivao metalne obloge na gornji dio ulaznih vrata bravarske radionice te je pala užarena šljaka na sijeno koje je bilo odloženo uz vanjski zid radionice, koje se zapalilo, a  potom se požar proširio na krov i nadstrešnicu radionice, bravarske strojeve i alat te susjedni objekt u kojemu su se također nalazili bravarski strojevi. Tom prilikom je u potpunosti izgorjela nadstrešnica radionice, dok su strojevi u radionici i susjednom objektu nagorjeli – kažu u PU međimurskoj.

Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Čakovca i dobrovoljnih vatrogasnih društava Štrigova i Stanetinec. Inspektorica zaštite od požara Policijske uprave međimurske utvrdila je da je do požara došlo uslijed zapaljenja sijena i prijenosa vatre na okolne građevinske objekte.          

– Materijalna šteta se procjenjuje na više desetaka tisuća kuna. U svezi događaja podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku – kažu u policiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije