Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
Mladić (19) i maloljetnik ušli u dvorište i jadnoj starici s tijela potrgali zlatni nakit i odjeću
Ilustracija/Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

NAŠLA IH POLICIJA

Mladić (19) i maloljetnik ušli u dvorište i jadnoj starici s tijela potrgali zlatni nakit i odjeću

Starija žena iz Domašinca je prošla bez ozljeda, a ovakav čin drskih kradljivaca svi osuđuju


- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 19-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica i maloljetnik sa područja Međimurske županije počinili drsku krađu - javlja PU međimurska.

Vezana vijest

Ovu fotku ne koristiti PA GDJE TO ŽIVIMO? Skupina mladića usred bijela dana ušetala u dvorište i starici s tijela potrgali zlatni nakit i odjeću

Podsjećamo da su u utorak, 26. lipnja oko 17,00 sati na dvorištu u Domašincu, Ivana Gorana Kovačića, došli do starije ženske osobe te je jedan od njih uhvatio za zlatni lančić s privjeskom, kojeg je pokidao u namjeri da ga ukrade kojom prilikom joj je zahvatio i pokidao majicu, dok se lančić zakačio za majicu. Potom se jedan od njih vratio natrag te je sa njezine odjeće uzeo lančić i udaljio se iz dvorišta. 

Starija ženska osoba nije zadobila nikakve ozljede, dok se materijalna šteta procjenjuje na više stotina kuna. Protiv 19-godišnjaka i maloljetnika se podnosi posebno izvješće kao nadopuna prethodno dostavljene kaznene prijave po nepoznatom počinitelju. 
 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!