Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
DONJI VIDOVEC Mladić (25) zarezao policajca nožem po vratu

DONJI VIDOVEC Mladić (25) zarezao policajca nožem po vratu

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 14. svibnja, nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv 25-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela napada na službenu osobu.

- Okrivljenika se tereti da je 26. veljače 2018. u Donjem Vidovcu, u stanju neubrojivosti zbog duševne bolesti, nakon dolaska policijskih službenika zbog dojave o njegovom nasilničkom ponašanju u obitelji, sprječavao policijskim službenicima izlazak iz službenog vozila zatvarajući im vrata svojim tijelom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kad su službenici uspjeli izaći iz službenog vozila, okrivljenik je nastavio pružati otpor i počeo bježati, a kad ga je jedan od službenika sustigao, okrivljenik je, tereti ga se, zamahnuo prema njemu nožem i nanio mu reznu ranu na vratu- javlja DORH.

U optužnici je predloženo da se okrivljeniku odredi prisilan smještaj prema odredbama Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama te da mu se za vrijeme trajanja postupka produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!