MRTAV PIJAN Vozač (49) nesreću u Pušćinama skrivio s čak 3,28 promila

– U subotu, 2. lipnja u 18,08 sati u Pušćinama, dogodila se prometna nesreća u kojoj se 49-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka sa šireg područja općine Nedelišće, pod utjecajem alkohola u količini 3,28 grama po kilogramu, nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je na ravnom dijelu ceste prešao na traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je udario u osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka, s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnji vozač – javlja međimurska policija.

>>> PIJANI VOZAČ prešao na suprotnu traku, udario u auto i vozačicu bicikla
>>> VIDEO I FOTO Teška nesreća u Pušćinama, tri osobe prevezene u bolnicu

Uslijed udara vozilo varaždinskih registarskih oznaka sišlo je izvan kolnika, dok je vozilo čakovečkih registarskih oznaka prilikom silaska s kolnika udarilo u 37-godišnju vozačicu bicikla s područja Virovitičko-podravske županije koja je se kretala biciklističkom stazom i u nastavku kretanja zaustavilo se u cestovnoj kosini gdje se prevrnulo i udarilo u ogradu kuće.

Nakon udara vozačica bicikla se prevrnula i pala na travnatu površinu. Vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezena su oba vozača osobnih automobila i vozačica bicikla te su zadržani na liječenju.

(Video: Tomislav Borković)

– Tjelesne ozljede biti će okvalificirane po zaprimanju bolničke prijave nakon čega slijedi kvalifikacija događaja – kažu u policiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije