FOTO Prizor koji ledi krv u žilama: Poginuo vozač (59) iz Hlapičine

Negdje oko 16 sati, danas u četvrtak, 7. lipnja na Županijskoj cesti od Štrukovca prema Svetom Martinu na Muri, u naselju Selnica na mjestu koje ljudi znaju kao ‘Pod mlinom’ dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog vozila marke Volvo, čakovečkih registarskih oznaka.

>>> FOTO Nova tragedija: Kod Selnice autom sletio u jarak i poginuo

Slika na mjestu događaja uistinu je grozna, jer prednji dio vozila je poptpuno uništen, a vozač je uklješten između sjedala i ostatka vozila.

Dostup tijelu poginulog vozača omogućeno je rezanjem dijelova vozila profesionalni vatrogasci JVP Čakovec uz pomoć članova DVD-a Selnica, nakon čega će biti obavljen očevid samog mjesta stradavanja te utvrđene okolnosti koje su dovele do smrti vozača.

Ovdašnji mještani su rekli kako su čuli škripu guma, a potom i tupi udarac vozila u prometni zank, potom mostnu ogradu, nakon čega su pozvani policajci.

Kažu ljudi, kako na ovom dijelu prometnice vozači voze ‘divljački’ te je ovo četvrta prometna nesreća u posljednje vrijeme.

Do okončanja današnjeg očevida zatvoren je dio ceste ‘Pod mlinom’, a prometna policija vozače usmjerava na Bukovčak te zaobilazni put na izlaz ceste prema Donjem Koncovčaku.

Neslužbeno saznajemo da je život izgubio Drago O. iz Hlapičine. Poginuli vozač je treća smrtno stradala osoba na međimurskim prometnica ove godine, a točan uzrok nesreće bit će poznat nakon očevida.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije