Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
KOPRIVNICA Krvava tučnjava na maturalnoj večeri

KOPRIVNICA Krvava tučnjava na maturalnoj večeri

Jučerašnja maturalna zabava Obrtničke škole u Koprivnici neslavno je završila!

Nakon par sati veselja i zabave, na proslavu je pozvana hitna medicinska pomoć! Kako doznajemo, bilo je to oko tri sata ujutro.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedan od profesora škole dobio je šakom u glavu, a udarac mu je zadao jedan od učenika, piše epodravina.hr.

– Profesor si je popio i počeo je skidati majicu. Već je nekoliko puta pao prije toga zbog alkohola. Učenici su to krenuli snimati, a njega je to razljutilo i gurnuo je jednog učenika, al on nije čak ni pao, malo je zateturao.

Onda je učenik njemu odlučio vratiti pa ga je udario šakom. To se dogodilo unutra, a nakon toga su se učenici međusobno vani potukli, dok je ozljeđeni profesor krvav sjedio na klupi i čekao hitnu pomoć. Jedva da je bio pri svijesti s obzirom na to koliko je pijan bio – doznali smo od osoba koje su svjedočile događaju.

Pozvana je hitna pomoć i policija, a neslužbeno doznajemo da je nastavnik imao i veću količinu alkohola u krvi.

Dražen Laljek, glasnogovornik PU Koprivničko-križevačke, potvrdio je za epodravinu.hr kako je zaprimljena dojava i da je jedna osoba ozljeđena, a u tijeku je i kriminalističko istraživanje nakon kojeg će biti poznati detalji.

Zlatko Martić, ravnatelj Obrtničke škole u Koprivnici nam je rekao da je do njega došla informacija o nemilom događaju.

– Načuo sam, no ništa ne mogu potvrditi jer službena informacija do mene nije došla. Kad bude, mogu samo reći da će škola postupiti u skladu s Pravilnikom škole – kazao  je kratko ravnatelj.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!