Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
OLUJNO NEVRIJEME Vjetar rušio stabla, voda plavila dvorišta, nestalo struje

OLUJNO NEVRIJEME Vjetar rušio stabla, voda plavila dvorišta, nestalo struje

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 98 poziva. Od toga je 51 poziv bio namjenski i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva prolsijeđeno je policiji (16) i hitnoj medicinskoj pomoći (11).

Od događaja izdvajaju nekoliko dojava. U petak u 20:58 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći u Prekopi. Došlo je do naleta osobnog vozila na srnu. U nesreći je nastala materijalna šteta na vozilu, a srna je uginula.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Noćas u 01:41 ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o remećenju javnog reda i mira u Dekanovcu.

U zadnja 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 35 poziva. Izašli su na 18 intervencija, a kod 17 poziva nije bilo potrebe za intervencijama.

Oko 21 sat Međimursku županiju pogodilo je olujno nevrijeme uz jak vjetar i mjestimice obilnu kišu. Vjetar je srušio više stabala na prometnice u gornjem Međimurju, a došlo je i do prekida opskrbe električnom energijom u Općini Štrigova koje je sanirano oko 22 sata.

- Zbog obilne kiše došlo je do plavljenja dvorišta u Murskom Središću i okolici kao i u Pribislavcu. Na čišćenju prometnica i ispumpavanju vode sudjelovali su koncesionari cesta i vatrogasci JVP Čakovec i dobrovoljnih vatrogasnih društava - javlja ŽC 112 Čakovec.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!