Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
PIŠKOROVEC Kamenovali policajca i teško ga ozlijedili

PIŠKOROVEC Kamenovali policajca i teško ga ozlijedili

Tijekom noći 10. svibnja u 23,10 sati u Piškorovcu, po povratku sa intervencije, na službeni civilni automobil je nepoznati počinitelj bacio kamen i razbio staklo na stražnjim vratima.

- Policijski službenici su zbog kaznenog djela „oštećenja tuđe stvari“ započeli kriminalistička istraživanja nad djetetom uz prisutnost oca, kada je pristupila majka djeteta 46-godišnjakinja sa šireg područja općine Mala Subotica i započela verbalno vrijeđati policijske službenike.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nad ženskom osobom su nakon upozorenja, uporabljena sredstva prisile. Tijekom postupanja prema policijskom službeniku nepoznati počinitelj bacio je više kamenja od kojih ga je jedan pogodio u glavu - javlja međimurska policija.

U događaju je policijski službenik zadobio tešku tjelesnu ozljedu te je nakon pružene liječničke pomoći pušten na kućnu njegu, dok je 46-godišnjakinja zadobila lakšu ozljedu.
Materijalna šteta na vozilu utvrdit će se naknadno.

- Protiv 46-godišnjakinje podnijet će se prekršajna prijava iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok se za kaznena djela po nepoznatom počinitelju podnose prijave nadležnom državnom odvjetniku - kažu u polciiji.

Kriminalistička istraživanja su u tijeku.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!