PUŠĆINE Tri osobe ozlijeđene u nesreći koju je skrivio pijani vozač

Policijska uprava međimurska je u ponedjeljak, 11. lipnja zaprimila bolničku prijavu Županijske bolnice u Čakovcu za sudionike prometne nesreće koja se dogodila u subotu, 2. lipnja u 18,08 sati u Pušćinama.

>>> MRTAV PIJAN Vozač (49) nesreću u Pušćinama skrivio s čak 3,28 promila

– Iz bolničke prijave je vidljivo da je 44-godišnji vozač osobnog automobila teško ozlijeđen, dok su 49-godišnji vozač osobnog automobila i 37-godišnja vozačica bicikla lakše ozlijeđeni.

Protiv 49-godišnjeg vozača zbog počinjenog kaznenog djela “izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu” podnijet će se kaznena prijava – kažu u međimurskoj policiji.

Podjsetimo, 49-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka sa šireg područja općine Nedelišće, pod utjecajem alkohola u količini 3,28 grama po kilogramu, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je na ravnom dijelu ceste prešao na traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je udario u osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka, s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnji vozač – javlja međimurska policija.

Uslijed udara vozilo varaždinskih registarskih oznaka sišlo je izvan kolnika, dok je vozilo čakovečkih registarskih oznaka prilikom silaska s kolnika udarilo u 37-godišnju vozačicu bicikla s područja Virovitičko-podravske županije koja je se kretala biciklističkom stazom i u nastavku kretanja zaustavilo se u cestovnoj kosini gdje se prevrnulo i udarilo u ogradu kuće.

Nakon udara vozačica bicikla se prevrnula i pala na travnatu površinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije