Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
KAMEN U GLAVU Maloljetnik u zatvor, policajac dobio potres mozga

KAMEN U GLAVU Maloljetnik u zatvor, policajac dobio potres mozga

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je, nakon provedenog prvog ispitivanja uhićenog 17-godišnjaka pred sucem za mladež Općinskog suda u Čakovcu, predložilo da se protiv njega odredi istražni zatvor zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo napada na službenu osobu.

>>> PIŠKOROVEC Kamenovali policajca i teško ga ozlijedili

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Postoji osnovana sumnja da je 17-godišnjak 10. lipnja 2018. u Piškorovcu, prilikom postupanja policijskog službenika interventne jedinice policije bacio kamen prema njemu i pogodio ga u glavu, uslijed čega je policijski službenik zadobio tešku ozljedu (potres mozga s iščašenjem i nategnućem vratne kralježnice) - kažu u DORH-u.

Sudac za mladež Općinskog suda u Čakovcu prihvatio je prijedlog državnog odvjetnika i odredio maloljetniku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

- Policijski službenici su zbog kaznenog djela „oštećenja tuđe stvari“ započeli kriminalistička istraživanja nad djetetom uz prisutnost oca, kada je pristupila majka djeteta 46-godišnjakinja sa šireg područja općine Mala Subotica i započela verbalno vrijeđati policijske službenike.

Nad ženskom osobom su nakon upozorenja, uporabljena sredstva prisile. Tijekom postupanja prema policijskom službeniku nepoznati počinitelj bacio je više kamenja od kojih ga je jedan pogodio u glavu - javlja međimurska policija.

U događaju je policijski službenik zadobio tešku tjelesnu ozljedu te je nakon pružene liječničke pomoći pušten na kućnu njegu, dok je 46-godišnjakinja zadobila lakšu ozljedu - opisala je nemili događaj međimruska policija.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!