Nestala u subotu: Jeste li vidjeli Mariju Mor iz Donje Dubrave?

Protekle subote, 3. kolovoza ove godine, Policijskoj upravi međimurskoj ženska osoba iz Donje Dubrave prijavila je nestanak svoje sestre. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se dana 2. kolovoza oko 23.30 sati od kuće u nepoznatom pravcu udaljila Marija Mor iz Donje Dubrave,  te se do današnjeg dana nije vratila kući.

U trenutku odlaska od kuće ženska osoba bila je obučena u plavu majicu dugih rukava. Starosti je 61 godinu, visine oko 160 cm, srednje tjelesne građe, prosjede kose, smeđih očiju, a na čelu ima madež.

Za nestalom ženskom osobom policija provodi intenzivne mjere traganja. U ponedjeljak, 5. kolovoza, organizirano je traženje u kojem su sudjelovali policijski službenici zajedno s pripadnicima Dobrovoljnih vatrogasnih društva iz Donje Dubrave, Svete Marije, Kotoribe i Donjeg Vidovca. Pretraženo je gotovo cijelo područje i okolica Općine Donja Dubrava, ali nažalost bez uspjeha.

Mole se svi građani ukoliko imaju bilo kakva saznanja vezana uz nestanak ženske osobe da o tome obavijeste policiju na broj “192”. Također, informacije možete dostaviti i putem email adrese: nestali@nestali.hr.

Nestala Marija Mor iz Donje Dubrave

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije