Kod groblja u Nedelišću razbio staklo da bi ukrao torbu iz auta

Iz Policijske uprave međimurske javljaju u o četiri krađe. U subotu, 27. lipnja oko 17.30 sati u Nedelišću, Grobljanskoj ulici, na parkiralištu kod mjesnog groblja, nepoznati počinitelj razbio je stražnje bočno staklo na automobilu čakovečkih registarskih oznaka, vlasništvo 42-godišnjaka te potom iz vozila ukrao torbicu s novčanikom u kojem se nalazio novac, bankovne kartice i osobni dokumenti.

Između 26. i 28. lipnja u Zebanec Selu, nepoznati kradljivac provalio je u prostorije nogometnog kluba, odakle je ukrao veću količinu alkoholnih pića (pivo i vino), te daljinski upravljač, digitalni TV prijemnik i radio uređaj. U vremenu od 24. do 26. lipnja u Orehovici, u polju zvanom “Šuma”, nepoznati lopov je s njive koja je vlasništvo 58-godišnjaka, ukrao više stotina kilograma mladog krumpira. Materijalne štete u navedenim krađama procjenjuju se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 21-godišnjak s područja Međimurske županije počinio tešku krađu. Naime, sumnja se da je između 19. i 23. lipnja u Ivanovcu, Ulici Preloge, provalio u skladište građevinske tvrtke, odakle je ukrao više komada metalnih zupčanika i čeličnih ploča. Protiv mladića podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije