Sestra nestale Ivane: Ljudi, suzdržite se osuda i neumjesnih komentara

Nastavlja se potraga za Ivanom Fogadić i njezinim sinom Patrikom koji su iznenada nestali u noći s nedjelje na ponedjeljak, između 1 i 2 sata, a oko 1 sat Ivana je na Facebook profili napisala oproštajnu poruku iz koje se moglo naslutiti ono najgore – da će se sebi i sinu oduzeti život.

>>> Ivani i Patriku Fogadić ni traga: Pročitajte njezino pismo u cijelosti

Ivanina rodbina u Otoku kod Vinkovaca, odakle je rodom, kaže da im se nije javila. – Ne ide mi u glavu da bi mogla nešto takvo učiniti – kaže Ivanina strina. Ivanina je majka zbog šoka završila na infuziji. Brat Igor Lojna rekao da mu se sestra nije javljala i vjeruje da se “samo sklonila”. Sestra Ingrid dodala je da Ivanu traže na sve moguće načine, no zasad bez uspjeha.

– Mobitel joj je i dalje isključen – kazala nam je. I dok u Slavoniji čekaju vijesti iz Međimurja, na sjeverozapadu policija, HGSS, vatrogasci i deseci članova udruga na vodi, zemlji iz zraka, motornim zmajevima i helikopterom, pretražuju jezero, rijeku Dravu i kanal HE Čakovec, okolne šumarke…

U našu redakciju se obratila Ingrid Vučko s molbom da se javnost suzdrži od neumjesnih komentara, nagađanja i raznih osuda na portalima i društvenim mrežama. Evo što je napisala:

“U ime naše obitelji, molim sve medije, novinare raznih portala i sve ljude koji na društvenim mrežama ostavljaju poruke osude, vrijeđanja i izvrtanja istine o događajima – da se suzdrže od osobnih konstrukcija i prihvate policijska izvješća kao mjerodavna. U ovoj izuzetno teškoj situaciji za sve nas u obitelji, teško pogođeni nestankom Ivane i Patrika, od velike nam je važnosti da očuvamo dostojanstvo kao ljudi i kao obitelj.”

>>> Suprug nestale Ivane: “U nedjelju navečer tražila je gdje ćemo na more”

>>> FOTO: Opsežna potraga za Ivanom i Patrikom, poletio i helikopter MUP-a

>>> U tijeku potraga: Majka koja je pobjegla sa sinom ponijela gotovinu

>>> Šokirani muž: 
Ne znam zašto je otišla od kuće, sve je bilo normalno

>>> Međimurje u šoku: Uzela dijete i nestala, traga se za Ivanom i Patrikom

>>> Napisala oproštajno pismo, uzela maloljetno dijete i nestala

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije