Slučaj Fogadić: Izvukli automobil iz kanala, tijelo majke nije pronađeno

>> Slučaj Fogadić: Izvukli automobil iz jezera, tijelo majke nije pronađeno

Glasnogovornik Policijske uprave međimurske Radovan Gačal potvrdio je novinarima da je automobil izvučen iz kanala HE Čakovec i da tijela majke nije bilo unutra. U automobilu su pronađeni dokumenti Ivane Fogadić, a potraga za njom i dalje traje.

Automobilu koji je izvučen, nedostaju prednje vjetrobransko i desno bočno staklo. Prednje vjetrobransko staklo je razbijeno uslijed silovitog udara, dok se za desno bočno pretpostavlja da je spušteno. Sonar je utvrdio kako se nalazio na 5,6 metara dubine. Vrlo vjerojatno je njezino tijelo, kao i tijelo Patrika isplivalo van automobila.

Cesta uz kanal između Orehovice i Otoka zatvorena je za promet.

Tragičan kraj za obitelj Fogadić obistinio se jučer kad je prolaznik šetajući “Preloškim jezerom” ugledao mrtvo tijelo djeteta, za koje se još sad uvijek neslužbeno potvrđuje da se radi oPatriku Fogadiću(5), o čemu smo pisali.

Za danas je zakazana obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Podsjetimo, prije četiri dana,Ivana Fogadić(29) na svom je Facebook profilu ostavila oproštajno pismou kojem se naziralo da će u smrt zajedno sa sobom odvesti i dijete.

Jučer navečer ronioci JVP Čakovec locirali su automobil na 6 metara dubine, na odvodnom kanalu HE Čakovec, između Orehovice i Otoka, nekoliko kilometara dalje gdje je pronađeno tijelo nesretnog djeteta.

Danas ujutro od 7 sati započeo je postupak izvlačenja automobila na površinu. Na terenu su osim pripadnika JVP Čakovec i policija, kriminalisti tedržavna odvjetnica.

Daljnji tijek događaja pratite na portalima eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije