Gušili policajce, a onda im je jedan glavom razbio automobil

Ljubo (27), Franjo (47) i Jasmin Bogdan (25) završili su u ponedjeljak na mjesec dana u varaždinskom istražnom zatvoru kako ne bi ponovno napali policajce i kako ne bi utjecali na svjedoke.

Njih trojica su se u nedjelju 6. rujna oko 23.25 sati s još četvoricom, od kojih su dvojica bili u prtljažniku, vozili u Golfu lokalnom cestom između Držimurca i Piškorovca. Pripiti su se vraćali s fešte i ignorirali trojicu interventnih policajcakoji su ih pokušali zaustaviti mašući svjetlećim znakom “Stop”. No kako je te večeri padala kiša, upali su u poveću lokvu s vodom te im se motor ugasio, piše portal 24sata.

Policajci su ih sustigli službenim vozilom i zaustavili.

Četvorica su pobjegla, a Ljubo i Jasmin su, sumnja se, zgrabili policajca za vrat i počeli ga gušiti. Njegov kolega izvukao je suzavac i poprskao ih, na što ga je Jasminudario šakom u oko i ozlijedio ga. Dotle je Ljubo zgrabio za vrat te ozlijedio i trećeg policajca.

U tučnjavi i metežu drugookivljeni Franjo uspio je pobjeći, dok su Ljubu i Jasmina policajci uspjeli savladati i strpati ih u policijski automobil. Ljubo je tada glavom udario u staklo i razbio ga, za što su ga, osim za prisilu prema službenoj osobi, prijavili i za oštećenje tuđe stvari.

Ljubo Bogdan, koji je vozio bez položene vozačke dozvole, odbio je alkotestiranje, dok su ostala dvojica imala oko promil alkohola. Sva trojica od ranije su poznata policiji zbog teških krađa, tučnjava, nanošenja teških tjelesnih ozljeda i niza prometnih prekršaja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije