Zbog očevida vlak kasnio: Provalili u kabinu i pokrali strojovođu

U petak, 15. travnja oko 19 sati, na željezničkom kolodvoru u Čakovcu, Kolodvorskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u kabinu putničkog vlaka, odakle je ukrao novac i razne osobne stvari, vlasništvo 36-godišnjeg strojovođe.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku. Zbog očevida vlak koji prometuje na relaciji Čakovec – Mursko Središće, kasnio je u polasku 25 minuta.

Policijska uprava međimurska javlja o još dvjema krađama. U noći s 16. na 17. travnja u Donjem Kraljevcu, Grobljanskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u kokošinjac iz kojeg je ukrao više desetaka komada peradi, vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Između 15. i 17. travnja, u Macincu, u šumskom predjelu zvanom “Macinska šuma”, nepoznati je počinitelj porušio i potom ukrao više desetka stabala graba, breze, topole i bora, vlasništvo 50-godišnjaka. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije