Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
ŽC 112 Tučnjava više osoba u Pribislavcu, krađa hrasta iz šume

ŽC 112 Tučnjava više osoba u Pribislavcu, krađa hrasta iz šume

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 65 poziva. Od toga je 20 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva proslijeđeno je policiji (10) i hitnoj medicinskoj pomoći (6).

Od jučerašnjih događaja izdvajaju nekoliko dojava. U 8:59 sati zaprimljena je dojava o provali u obiteljsku kuću u Goričanu, u 11:18 sati stigla je dojava o požaru trave između Čakovca i Pribislavca (preko puta sajmišta), dok je u 17:07 zaprimljena dojava o krađi hrasta iz šume kod Donjeg Mihaljevca.

U 18 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o tučnjavi više osoba u Pribislavcu, a u 18:32 stigla je dojava o prometnoj nesreći na LC-20070 (Palinovec - Hodošan). Došlo je do naleta osobnog vozila na srnu pri čemu je nastala materijalna šteta na vozilu, a srna je uginula.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 20 poziva. Za 8 poziva izašli su na intervencije, dok za 12 poziva nije bilo potrebe za intervencijama.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!