Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
POLICIJA ULOVILA LOPOVE 'Haračili' po restoranu i obiteljskoj kući

POLICIJA ULOVILA LOPOVE 'Haračili' po restoranu i obiteljskoj kući

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 31-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca, počinio kazneno djelo teške krađe.

- On je u petak 12. svibnja u kasnim poslijepodnevnim satima u Gornjem Kuršancu, Ulici Zrinskih, provalio restoran vlasništvo 38-godišnjaka, te ukrao LCD televizor (Quadro). Materijalna šteta procjenjuje se na petstotinjak kuna - kažu u policiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ukradeni televizor policijski službenici Policijske postaje Čakovec pronašli su i vratili vlasniku.

Protiv 31-godišnjeg osumnjičenika nadležnom državnom odvjetniku podnijet će se posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Također dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 19-godišnji mladić s područja općine Pribislavec, počinio kazneno djelo teške krađe.

- Naime, u utorak 16. svibnja u prijepodnevnim satima u Čakovcu, Preloškoj ulici, provalio je u obiteljsku kuću, gdje je u raznim prostorijama ispreturao stvari, ali pritom nije ništa ukrao. Nakon toga iz otvorene garaže ukrao je stotinjak praznih boca PET ambalaže, dok je iz otključane gospodarske zgrade ukrao protočni bojler - priopćili su iz međimurske policije.

Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na oko 400 kuna. Dio ukradenih predmeta pronađen je i vraćen 37-godišnjoj vlasnici.

Protiv 19-godišnjeg osumnjičenika nadležnom državnom odvjetniku podnijet će se posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!