NESREĆE Slovenac završio na krovu, mladić bez vozačke u ogradi

Županijski centar 112 Čakovec u današnjem izvješću javlja o tri prometne nesreće koje su se dogodile na međimurskim cestama. U Piškorovcu je tijekom noći s 24. na 25. svibnja došlo do slijetanja osobnog vozila s ceste u ogradu obiteljske kuće pri čemu je nastala materijalna šteta. Policija traga za vozačem koji je napustio mjesto nesreće i nije ostavio podatke.

Jučer, 24. svibnja oko 10:30 sati prometna nesreća dogodila se na cesti između Štrukovca i Murskog Središća. U policiji doznajemo da je zbog neprilagođene brzine i uvjetima na cesti (zavoj i mokar kolnik) 47-godišnji slovenski državljanin izletio van ceste i udario u cestovni jarak kojom prilikom je došlo do prevrtanja vozila na krov. Osim materijalne štete, nitko nije ozlijeđen. Slovenac je prekršajno sankcioniran i naplećena mu je novčana kazna.

Treća nesreća dogodila se oko 18:30 sati u Podturnu, u Čakovečkoj ulici. 24-godišnji vozač, upravljajući autom bez vozačke dozvole, zbog neprilagođene brzine u zavoju je izletio van kolnika i udario u betonsku- metalnu ogradu obiteljske kuće.

Srećom ni vozač i ni troje putnika u vozilu nisu zadobili ozljede. Protiv vozača ide optužni prijedlog, a vozilo je isključeno iz prometa zbog oštećenja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije