ŽC 112 Nalet vozila na djevojčicu, dva požara, sudar i slijetanje skutera

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 114 poziva. Od toga su 55 poziva bila namjenska i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva bilo je za policiju (23) te nakon toga slijede hitna medicinska pomoć (19) i vatrogasci (5).

Od događaja izdvajamo poziv u 10:22 sati, kada je ŽC 112 Čakovec zaprimio dojavu o sudaru osobnog automobila i motoriste na sjevernoj obilaznici u Čakovcu (u blizini Kauflanda), koji je zadobio težu tjelesnu ozljedu.

Dogodilo se i nekoliko požara pa je tako u 14:45 sati zaprimljena dojava o požaru slame i trave u blizini lovačkog doma u Nedelišću. U 18:54, ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o požaru trave u Pribislavcu.

U 19:49 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o naletu osobnog automobila na djevojčicu u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Čakovcu, koja je zadobila laku tjelesnu ozljedu. Kasnije, u 20:28 sati, zaprimljena je dojava o slijetanju skutera s ceste na relaciji Draškovec – Oporovec. Vozač skutera je zadobio lake tjelesne ozljede.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 35 poziva. Za 5 poziva izašli su na intervencije, 4 poziva bila su lažna, a kod 26 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije