MONSTRUM (39) brutalno istukao suprugu, a zatim je silovao

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je, nakon ispitivanja uhićenog 39-godišnjaka protiv njega otvorilo istragu. Sumnjiče ga da je počinio teško kazneno djelo protiv spolne slobode, odnosno silovanje i to na štetu bliske osobe.

Kako se doznaje, riječ je o njegovoj supruzi. Osim toga, kazneno su ga prijavili i za nanošenje tjelesnih ozljeda jer je ženu pretukao, a onda je prisilio na seks, pišu 24sata.

Djelo je počinio, sumnjaju, 2. kolovoza u Prelogu. Žena je zbog ozljeda završila na Hitnoj gdje su utvrdili da ima prijelom nosne kosti i više natučenja i krvnih podljeva po licu i gornjem dijelu tijela. Ipak, njezine ozljede okvalificirali su kao lakše.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila mu jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Ukoliko ga osude, zbog silovanja bi mogao dobiti od jedne do deset godina zatvora, a zbog nanošenja tjelesnih ozljeda do tri godine zatvora, javljaju 24sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije