Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
ŽC 112 Sudar u Čakovcu, lopovi ukrali cvijeće s prozora i novac

ŽC 112 Sudar u Čakovcu, lopovi ukrali cvijeće s prozora i novac

U protekla 24 sata Županijski cnetar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 62 poziva. Od toga je 26 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva proslijeđeno je policiji (10) i hitnoj medicinskoj pomoći (6).

Od jučerašnjih događaja izdvajaju nekoliko dojava. U 8:27 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o krađi cvijeća sa prozora obiteljske kuće u Pušćinama, a u 9:38 dojavu o krađi novaca iz obiteljske kuće u Čakovcu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U 10:31 zaprimljena je dojava o sudaru dva osobna automobila na parkiralištu kod PBZ-a u centru Čakovca kojom prilikom je nastala materijalna šteta.

U 11:06 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o provali u pčelinjak između Palovca i Donjeg Pustakovca, a u 15:01 dojavu o naletu osobnog automobila na srnu na raskršću glavne ceste D 20 prema Orehovici i Maloj Subotici. Srna je uginula.

U zadnja 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 7 poziva. Za jedan poziv izašli su na intervenciju, dok za 6 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!