Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
ŠOK U ČAKOVCU Majka prijavila nestanak sina koji je preminuo dan ranije

ŠOK U ČAKOVCU Majka prijavila nestanak sina koji je preminuo dan ranije

U ponedjeljak smo izvijestili o potrazi za Robertom Gašparićem, koji je misteriozno nestao u subotu, 12. kolovoza u Čakovcu. Njegova majka je u nedjelju prijavila nestanak, ne znajući da je Robert preminuo, i to u Zagrebu.

>>> POTRAGA Nestao Robert Gašparić (50) iz Čakovca

- Nitko mi do jučer u 15 sati, kad sam dobila telegram, nije javio da je Robert umro u bolnici, i to Zagrebu! Slutila sam da se nešto loše dogodilo kad se u subotu nije vratio s jutarnje šetnje, no ostala sam u šoku kad sam čula da ga je Hitna pomoć iz Čakovca odvezla u Zagreb, gdje je na večer u subotu i umro na operacijskom stolu, kaže nam Ljubica Gašparić iz Čakovca, koja je u nedjelju i službeno prijavila nestanak sina, ne znajući da je tada već bio mrtav.

Policijska uprava međimurska jučer je informacije o nestanku njezina 50-godišnjeg sina Roberta Gašparića objavila na internetskoj stranici www.nestali.hr, s njegovim opisom i zamolbom građanima da dojave informacije koje bi mogle dovesti do njegova pronalaska.

- U telegramu koji sam jučer dobila iz bolnice samo kratko piše da je umro u subotu u 20.32 sati. Potpisan je dr. Barić, a ne vidi se o kojoj je bolnici riječ. Odmah sam nazvala policiju koja je utvrdila da se radi od KBC-u Dubrava. Ogorčena sam jer me nitko iz Hitne pomoći i bolnice nije dva dana obavijestio da je sin prebačen u Zagreb zbog problema sa srcem, ističe Ljubica Gašparić, koja će sutra otići u KBC Dubrava i doznati detalje o liječenju i smrti sina.

U PU međimurskoj kažu da je Robertu pozlilo u subotu između 12 i 13 sati. Netko od prolaznika je nazvao 112, potom je prebačen je u bolnicu, no zbog zdravstvenih je komplikacija prevezen u KBC Dubrava. Kod sebe nije imao osobne dokumente, a ni mobitel.

- Zvala sam Hitnu pomoć, no rekli su da pod Robert Gašparić nemaju nikog zapisanog, kaže majka Ljubica. Sin koji je živio s njom u kući nije se žalio na probleme sa srcem. Prije šest godina operiran je zbog raka štitnjače, a prije 15 godine imao je aneurizmu. Posljednjih šest godina bio je u invalidskoj mirovini. Znao je prije podne otići na kavu s društvom.

- Otišao je u subotu oko 8 sati, i tada sam ga posljednji put vidjela, kaže majka.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!