Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
BREZJE U CRNOM Posljednji ispraćaj Nikole Taradija bit će u subotu

BREZJE U CRNOM Posljednji ispraćaj Nikole Taradija bit će u subotu

U prometnoj nesreći u četvrtak oko 20:30 sati na državnoj cesti D-3 u Lužanu Biškupečkom u Varaždinskoj županiji poginuo je 19-godišnji Nikola Taradi iz Brezja, putnik u osobnom vozilu kojim je pod utjecajem 1,71 promila alkohola u krvi upravljao 20-godišnji vozač.

>>> U PROMETNOJ NESREĆI poginuo 19-godišnji mladić iz Brezja, vozač bio pijan

On je osobnim vozilom upravljao iz smjera Lužana Biškupečkog u smjeru Presečna. Izlaskom iz naselja Lužan, uslijed ne držanja svojeg vozila u kretanju sredinom obilježene prometne trake, vozilom je preko pune neisprekidane crte prešao na lijevu stranu kolnika, gdje je prednjim djelom vozila udario u prednji dio teretnog vozila, kojim je upravljao iz smjera Presečno u smjeru Lužana Biškupečkog slovenski državljanin starosti 39 godina.

U prometnoj nesreći ozljede su zadobili vozač osobnog vozila, putnik starosti 37 godina i vozač teretnog vozila, a nažalost, nesretni Nikola je poginuo.

Ova tužna vijest pogodila je njegove brojne prijatelje koji se na Nikolinom Facebook profilu opraštaju od njega. Posljednji ispraćaj Nikole Taradija bit će sutra, u subotu, u 15 sati na mjesnom groblju u Svetom Jurju na Bregu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!