Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
ZBOGOM ANĐELE Prestalo kucati srce mlade Ivane Šavora iz Goričana

ZBOGOM ANĐELE Prestalo kucati srce mlade Ivane Šavora iz Goričana

Ivana Šavora iz Goričana je krajem 2015. godine, netom prije Božića, saznala da boluje od Non-Hodgkinovog limfoma. Bila je hrabra i ustrajna u borbi protiv zloćudne bolesti. Ipak, tokom utorka, Ivanino srce je zauvijek prestalo kucati.

>>> Pismo hrabre Ivane Šavora (19) iz Goričana: Više od svega želim život

Nakon dugotrajnog liječenja, nadu u oporavak davala je i nedavna transplantacija matičnih stanica. Nažalost, mladoj Ivani nije pomoglo ni to.

- Nadam se da me na kraju ovog mračnog, teškog i bolnog puta čeka svjetlo i život u kojem ću moći sve ono dobro što u meni pršti podijeliti s drugima i tako ih usrećiti. Više od svega želim život, zdravlje, ljubav te istinsku sreću i veselje! - napisala je Ivana u svom pismu prošle godine.

Želja joj se, nažalost, nije ostvarila, ali Ivana će zauvijek živjeti u našim srcima i svima biti vječni uzor i primjer odlučnosti, snage i hrabrosti.

Njeni brojni prijatelji se putem Facebooka opraštaju od nje dirljivim porukama.

- Počivaj u miru draga naša Ivana, sad te anđeli čuvaju. Sad oni uživaju u tvom društvu, vedrini i snazi duha. Budi nam jaka i nasmijana, kakvom ćemo te se uvijek sjećati, jedna je od poruka.

- Malena, danas si dobila predivna krila! Leti i budi nasmijana, kao što si uvijek bila, anđele predivni, još je jedna dirljiva oproštajna poruka.

Ivana, počivaj u miru!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!