FOTO Piroman opet na djelu – u Maloj Subotici i Palovcu palio kafiće

Noćas (29. kolovoza), tridesetak minuta nakon ponoći u Maloj Subotici, Glavnoj ulici izbio je požar na terasi ugostiteljskog objekta, vlasništvo 24-godišnjaka.

U požaru je izgorjela plastična kanta za smeće, dok je djelomično nagorio plastični stol. Nešto kasnije, u Palovcu, Glavnoj ulici, izbio je požar na terasi ugostiteljskog objekta, vlasništvo privatnog poduzeća iz Čakovca.

U ovom požaru izgorjele su plastične stolice i stolovi, suncobrani te cerada nadstrešnice terase. Požar terase u Maloj Subotici vlasnik objekta sam je ugasio, dok su požar u Palovcu ugasili vatrogasci čakovečke javne postrojbe te dobrovoljnih društava Palovec i Mala Subotica. Materijalna šteta za sada nije poznata, dok će se danas (29. kolovoza) obaviti očevid.

– Policijski službenici Policijske postaje Čakovec obilaskom šireg mjesta događaja zatekli su 32-godišnjaka, kojeg su ga zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom, uhitili i priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje – kažu u policiji.

Neslužbeno doznajemo da se radi muškarcu iz Držimurca koji je policiji i sudstvu od prije poznat po ovakvim incidentima i potpalama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije