VIDEO Dramatična snimka privođenja mladića (19) u Čakovcu

Kaj si lud? Kaj ga tak biješ? Alo, majstore, vikali su očevici policijskog privođenja u noći na nedjelju u Čakovcu. Sve je to zabilježeno je na snimci koju su svjedoci poslali redakciji 24sata

Na njoj se vidi kako nekolicina policajaca u Masarykovoj ulici na tlu drži muškarca. On se otima te mu pokušavaju staviti lisice. Vidi se da je policajcima pomagao i jedan zaštitar dok im nije stiglo pojačanje. Policijska uprava međimurska objavila je priopćenje o događaju.

(Izvor: 24sata)

– U nedjelju, 17. rujna, oko 2 sata nakon ponoći 19-godišnjak s područja općine Nedelišće na naročito drzak način narušavao je javni red i mir u dva ugostiteljska objekta u centru Čakovca. Prema prethodnoj dojavi, policijski službenici Policijske postaje Čakovec u Ulici Tome Masaryka zatekli su osumnjičenika, koji je pokušao pobjeći. Policijski službenici u Ulici Katarine Zrinski sustigli su osumnjičenika te, kad mu je jedan od službenika prišao, udario ga je rukom u glavu – navodi se u priopćenju.

Nakon toga policijski službenici, kako je objavila PU međimurska, “uz primjenu sredstava prisile svladali su napadača i priveli ga u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje”, pišu 24sata.

– Prilikom sigurnosnog pregleda kod 19-godišnjaka pronađena je tzv. drobilica za usitnjavanje marihuane i 0,1 gram spomenute droge, a alkotestiranjem utvrdili su kako je pod utjecajem alkohola od 1,43 promila.

Policijski službenik i 19-godišnji osumnjičenik lakše su ozlijeđeni. Uz kaznenu prijavu zbog napada na službenu osobu osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku. Ujedno, protiv okrivljenika zbog narušavanja javnog reda i mira te posjedovanja droge podnijet će se optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Čakovcu – objavila je PU međimurska.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije