Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
OPTUŽNICA Mladić ugrizao policajca, udario u koljeno pa prijetio ubojstvom

OPTUŽNICA Mladić ugrizao policajca, udario u koljeno pa prijetio ubojstvom

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 6. listopada, nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv 21-godišnjaka zbog počinjenja kaznenih djela teške krađe, napada na službenu osobu i prijetnje.

>>> MLADIĆ IZ PARAGA u zatvoru - ugrizao policajca i prijetio im smrću

DORH ga tereti da je 12. rujna 2017. u Trnovcu nasilno otvorio zaključana ulazna vrata obiteljske kuće iz koje je uzeo i za sebe zadržao hladnjak, tri stola, devet stolica i više komada raznog posuđa u vrijednosti oko dvije tisuće kuna.

- Okrivljenika se tereti i da je 15. rujna 2017., kad su mu dvojica policijskih službenika rekli da mora poći s njima u službene prostorije policije zbog sumnje da je počinio opisano kazneno djelo teške krađe, šakom pokušao udariti policijskog službenika, u čemu je bio spriječen, a potom je ugrizao istog policijskog službenika za palac desne ruke i nogom ga udario u desno koljeno te ga ozlijedio.

Policijski službenici su potom svladali njegov fizički otpor, a okrivljenik im je, tereti ga se, rekao da će ih ubiti kad bude pušten na slobodu - priopćili su iz DORH-a.

Vijeće Općinskog suda u Čakovcu je usvojilo prijedlog državnog odvjetnika i produljilo istražni zatvor protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Neslužbeno saznajemo da se radi o 21-godišnjaku iz Paraga.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!