Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
LOPOVI U RUKAMA POLICIJE Pokrali vikendicu i ženu (23) u trgovini

LOPOVI U RUKAMA POLICIJE Pokrali vikendicu i ženu (23) u trgovini

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 35-godišnjak s šireg područja grada Čakovca počinio kazneno djelo teške krađe.

- U utorak, 31. listopada u poljskom predjelu zvanom „Malenka“ nedaleko Gornjeg Kuršanca, provalio je u vikendicu vlasništvo 58-godišnjaka gdje je ukrao ribičke štapove, ručnu pumpu za vodu i razni alat vrijednosti nekoliko tisuća kuna - javlja policija. Dio ukradenih predmeta oduzet je i vraćen vlasniku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također, dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnjak s područja općine Pribislavec počinio kazneno djelo krađe.

U subotu, 4. studenoga u jutarnjim satima, u Pribislavcu, u Ulici braće Radić, u trgovini privatnog poduzeća ukrao je mobitel i novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac, vlasništvo 23-godišnjaka.

Dio ukradenih predmeta oduzet je i vraćen vlasniku. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

- Protiv osumnjičenika dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku kao dopuna prethodno dostavljenih kaznenih prijava protiv nepoznatog počinitelja - kažu u međimurskoj policiji.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!