KRŠ I LOM Donosimo detalje teške nesreće u Pribislavcu

– U nedjelju, 12. studenoga oko 19.35 sati u Pribislavcu, Ulici braće Radić, dogodila se je prometna nesreća u kojoj 44-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka upravljajući prije stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilom, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste – doznajemo u policiji.

>>> VIDEO I FOTO Teška nesreća u Pribislavcu, dvije osobe ozlijeđene

Zbog toga je u zavoju izgubio nadzor nad vozilom te prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 21-godišnja vozačica.

Vozilom hitne pomoći 44-godišnji vozač i 37-godišnji putnik iz njegovog vozila prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovcu gdje je liječničkim pregledom utvrđeno da je putnik lakše, a vozač teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju.

Naknadno, liječničku pomoć zatražila je 21-godišnja vozačica te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

U vremenu od 19.50 do 21.25 sati zbog prometne nesreće dio Ulice braće Radić bilo je zatvoren za promet vozila, te se odvijao obilaznim ulicama.

Nije još poznato da li je vozač bio pod utjecajem alkohola jer je zbog ozljeda obavljen postupak vađenja uzoraka krvi i uzimanja mokraće za analizu radi utvrđivanja koncentracije alkohola

Protiv 44-godišnjeg vozača podnijet će se Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije