LOPOVI IZ PRIBISLAVCA Ukrali pribor za jelo i sokove za više tisuća kuna

– Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dvojica 18-godišnjaka s područja općine Pribislavec počinili kazneno djelo teške krađe – javlja međimurska policija.

Između 10. i 15. studenoga u Pribislavcu, Ulici bana Josipa Jelačića provalili su obiteljsku kuću odakle su ukrali ukrao razni pribor za jelo i ugostiteljstvo, vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Dio ukradenih predmeta je oduzet i vraćen vlasniku.

Također, dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dvojica 18-godišnjaka (jedan od njih osumnjičeni je za počinjenje kaznenog djela u prvom događaju) te 36-godišnjak svi s područja općine Pribislavec i maloljetnik s područja Međimurske županije počinili kazneno djelo teške krađe.

– U nedjelju 26. studenoga u jutarnjim satima u Čakovcu, Ulici žrtava fašizma nepovlasno su ušli u ograđeno dvorište privatnog poduzeća odakle su ukrali razne sokove vrijednosti nekoliko tisuća kuna – kažu u policiji.

Dio ukradenih predmeta je oduzet i vraćen vlasniku. Protiv osumnjičenika dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije